Stor opbakning på landevejen

Selvom jeg har gået turen til Aarhus før, kan jeg mærke at dette års march er noget helt specielt. Allerede i løbet af de første par dage har jeg mærket en utrolig stor opmærksomhed omkring projektet. Lige fra journalisten, der var med på hele første etape, til de mange bilister på vejen mellem Roskilde og Osted, der viste deres støtte med dyt og thumps up – og ikke mindst de fantastiske mennesker, der har fulgtes med mig på kortere eller længere stykker af vejen. Tusind tak, alle sammen!

De af jer, der har fulgt med i mine opdateringer omkring turen, er nok ikke overraskede over at høre, at første dag var en anelse hektisk med både plejehjemsbesøg, kickoff, +30 kilometers gåtur og til sidst en tur i Aftensshowet sammen med Matilde.

Det var overvældende at se hvor mange mennesker, der var mødt op i Rødovre for at sende mig afsted – det varmer, når så mange støtter op om sagen, og det er dejligt at medierne nu også er med til at sætte ensomhed på dagsordenen.

Alt i alt var første dag en helt uforglemmelig oplevelse, men jeg må indrømme at jeg også var helt smadret bagefter! Heldigvis stod Aske og Marie klar med aftensmad og en varm seng på basgangen i Roskilde, så jeg kunne få hvilket ud inden næste etape.

Oven på en lang dag i torsdags var det rart, at i går bød på en relativ kort etape på lidt over 11 km. Undervejs var der da også tid til både hvil og guitarspil sammen med de fire søde mennesker, der fulgte mig hele vejen til Osted.

Udover et par vabler er humøret højt, og jeg glæder mig til at se hvem jeg møder på dagens etape mod Fjenneslev, hvor den lokale KFUM-gruppe står klar til at tage i mod mig – måske vi ses et sted på ruten?